Home

WELKOM!

Posted on

Wat fijn dat je mijn website bezoekt!

Op deze site vind je dat wat mij raakt in het leven.
Liefde, Leed en de schoonheid van de natuur!
Ik voel me vereerd dat je daar deelgenoot van wilt zijn!
De mooie en moeilijke kanten van ons bestaan vind je vooral terug in mijn gedichten en het kinderboekje TOP!
Hopelijk spreken de onderwerpen je aan, herken je jezelf er in of kun je er iemand anders mee verblijden en of troosten.
In mijn duurzame woondecoraties probeer ik vooral de schoonheid van de natuur te belichten.
Mijn creaties zijn gebaseerd op eenvoud en rust. Vooral om op die manier de natuur het best tot zijn recht te laten komen.
De natuur is perfect in zijn eenvoud!
Omdat ik dol ben op de natuur ben ik uiteraard zuinig op moeder aarde en probeer daarom duurzaam te leven. De producten waar ik mee werk zijn milieuvriendelijk en dragen zo mogelijk een Eco-/ FSC Keurmerk .

Alle duurzame woondecoraties zijn uniek!
Ik ben deels afhankelijk van wat de seizoenen en de natuur mij aanbieden. Daardoor wisselt mijn aanbod. Het spijt me wanneer je iets ziet wat niet meer beschikbaar is. Wellicht kan ik in overleg/ in opdracht iets voor je maken wat je ook mooi vindt. Je mag me voor vragen en of wensen dus altijd mailen! Zo komen we samen vast op een mooi, voor jou passend, product uit!
Ik werk met wit en zwart omdat dat voor mij het contrast tussen liefde en leed weergeeft. Als een soort Yin-Yang. Deze 2 contrasten combineer ik graag met hout en natuurtinten waardoor er een rustig en eigentijds geheel ontstaat en eigenlijk binnen elk interieur past.
Ik hoop dat je het mooi vindt!

Ik streef ernaar dat jou hart net zo geraakt wordt, bij het lezen van mijn gedichten en het zien van mijn duurzame woonaccessoires, als het mijne wordt bij het bedenken en creëren ervan!

Veel liefs Silvia

Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd.
Copyright en overige rechten blijven voorbehouden aan:
www.liefde-en-leed.nl
Niets mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, digitaal of op welke wijze dan ook, zonder mijn voorafgaande schriftelijke toestemming.

Volg mij op social media:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.