Wie ben ik?

Mijn naam is Silvia Schoonen-van Schooten.
Ik ben getrouwd met Marco en samen mogen wij de ouders van Sebas (2004) en Lot (2009) zijn.
Ik ben (op 18 oktober 1973) geboren en opgegroeid in een klein boerendorpje op de grens tussen Veluwe en Achterhoek. Daar is mijn liefde voor het buitenleven begonnen.
Van jongs af aan voel ik mij geïnspireerd door de natuur en alles wat daarbij hoort. Bovenal bezorgt buiten zijn mij een flinke dosis rust en ontspanning.

Mijn Motto is dan ook:
“een dag niet naar buiten is een dag niet geleefd!”

Nadat ik als manager in de kinderopvang en vervolgens bij een thuiszorgorganisatie had gewerkt kwam ik met een bonk spanning in mijn lijf, ziek thuis te zitten. Ik ging op zoek naar ander werk maar kon eigenlijk nergens echt mijn draai vinden. Wel had ik inmiddels mijn opleiding “docent Kinderyoga” met succes afgerond en haalde zeer veel voldoening uit dit liefdevolle vak. Wat zijn kinderen toch heerlijke wezens! Ik hou zo van hun eerlijkheid, hun oprechtheid en spontaniteit!. Door hen is o.a. de inspiratie voor mijn boekje “TOP!” ontstaan.

Toch bleef er iets in mij knagen. Iets waarbij ik echt terug wilde naar een behoefte aan vrijheid en creativiteit.
Ik voelde dat het tijd werd iets te gaan doen waar mijn liefde voor het schrijven van gedichtjes en mijn creatieve kant weer blij van werden (die twee moesten het de afgelopen jaren vooral doen met de kleine uurtjes vrije tijd).
Dat blije gevoel groeide bij het bedenken en vormgeven van alles wat je vindt op deze site.
Wat een cadeau dat ik hier mee bezig mag zijn!
Ik kan mijn creatieve kanten zijn gang laten gaan (in woord en beeld) en ik mag nog veel buiten zijn ook! (want daar worden toch echt steeds de meeste ideeën geboren).
Ik streef ernaar dat jouw hart net zo geraakt wordt, bij het lezen van mijn teksten en het zien van mijn handgemaakte en duurzame woondecoraties, als het mijne wordt bij het bedenken en creëren ervan!

Veel liefs Silvia

Volg mij op social media: